Nudelsuppe med miso, kylling og grøntsager

25 minutter
345 kcal

Skru op for fuldkorn og grøntsager i din hverdag med denne lækre nudelsuppe med miso, kylling og grøntsager. Velbekomme!

Glas med nudler, champignon, edamamebønner og gulerod

MADPAKKEN TIL DE DAGE - hvor den fortjener lidt ekstra

© wichmann+bendtsen
Glas med nudler, champignon, edamamebønner og gulerod

Nudelsuppe med miso, kylling og grøntsager

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 kyllingebrystfileter
  • 100 g fuldkornsnudler
  • ½ gulerod
  • 1 forårsløg
  • 37 g champignoner
  • 25 g sukkerærter
  • 2 spsk. miso
  • 2 tsk. soja
  • ½ tsk. ingefær, finthakket
  • ½ tsk. gurkemejerod, finthakket
  • 1 dl edamamebønner

Sådan gør du

  • Steg kyllingefileterne. Kog nudlerne i henhold til anvisningen på emballagen, men giv dem et minut eller to mindre end normalt. Skyl de færdige nudler med koldt vand, skær kyllingen i skiver, og stil begge dele til side.
  • Vask, og snit grøntsagerne i mundrette stykker. Fordel miso og soja i 4 sylteglas.
  • Fyld glassene op med de kogte, afkølede nudler, de snittede grøntsager, kylling, ingefær, gurkemeje og edamamebønner. Tilpas mængden af ingefær og gurkemeje til din smag, og tilføj eventuelt også lidt krydderier som fx chili.
  • Hæld kogende vand i glassene – der skal være vand nok til, at alle ingredienserne bliver helt dækket. Sæt derefter låg på glassene, og lad dem stå i 5 minutters tid.
  • Tag lågene af, og rør grundigt rundt, så misoen bliver opløst, og servér.

TIP! Nudelsuppen kan også tages med som madpakke, hvor du så hælder kogende vand på, når du er klar til at spise.