Styrketræning uden vægte
Styrketræning uden vægte

Den mest effektive træning med din krop som det eneste træningsudstyr. Prøv selv - og bliv overrasket over, hvor hårdt og effektivt det er.

Bliv bomstærk uden udstyr

Slut med dårlige undskyldninger for ikke at træne. Brug din krop som det eneste træningsudstyr - Body Weight Training er et hit! Prøv selv - og bliv overrasket over, hvor hårdt og effektivt det er.

22. august 2016 af Sabrina Dinic

Træn med din egen krop som vægt

Body Weight Training er kommet for at blive. 

Alle, uanset niveau og styrke, kan dyrke det samme Body Weight-program. 

Er man øvet og stærk, gennemfører man bare flere sæt end nybegynderen. Du finder alle otte øvelser længere nede i artiklen.

Det rigtige træningstøj er afgørende for din træningsmotivation! LIGE NU får du et par lækre, højtaljede tights og en behagelig træningstop + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto (i alt 198,50).

Sådan varmer du op

  • Små hop på stedet.
  • Sving armene både fremad og bagud.
  • Roter din krop fra den ene side til den anden.
  • Bøj din krop frem og tilbage og fra den ene side til den anden.
  • Gentag i 5 minutter.

Få en rank og flot ryg med tre effektive rygøvelser. 

Sådan træner du

  • Programmet laver du 3 gange om ugen.
  • Lav hver øvelse i 30 sekunder.
  • Mellem øvelserne holder du en pause på 30 sekunder.
  • Når du har været igennem alle øvelserne, starter du forfra.
  • Du laver 4 sæt i alt. Er du ikke udkørt efter 4 sæt, tager du et par ekstra.

Derfor er dit træningstøj vigtigt …

Hvis du vil have det optimale ud af din træning, så er det naturligvis vigtigt, at dit træningstøj både er funktionelt, og at du føler dig godt tilpas i det. Lige nu kan du få et fedt træningssæt fra Active Fit bestående af et par højtaljede træningstights og en stilren, løstsiddende t-shirt. Begge dele er i en åndbar og blød kvalitet, så det er behageligt at have på, samtidig med at det er skabt til at fungere perfekt under din træning. Vis mig træningssættet fra Active Fit til kun 149 kr. + 49,50 i porto, inklusive 4 numre af I FORM.


De højtaljede tights sikrer, at du har fuld bevægelighed, uden at du behøver være nervøs for, om dine tights glider ned. T-shirtens særlige åndbarhed gør, at den ikke klistrer sig til ryggen, mens dens udformning sørger for, at ingen sømme irriterer dig under din træning. Lige nu får du træningssættet sammen med 4 numre af I FORM fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler