24 stærke squats til december

I år kan vi sammen give dine lår og baller den bedste julegave nogensinde. Vi leverer en stribe seje squatøvelser, og du udfører det hårde arbejde. Der er 24 squats – én til hver dag i december frem til juleaften, hvor du kan danse om træet med stærke lår og baller.

Kvinde squatter med I FORMS julekalender

BLIV STÆRK OG FLEKSIBEL MED SQUATS – udfører du dine squats korrekt, gør de dine knogler og knæ stærkere, og din fleksibilitet og din krops bevægelighed øges.

© Jacob Helbig

Vi har kreeret en ganske særlig julekalender til dig i år. Ikke en med billeder af nisser eller med chokolade af tvivlsom kvalitet, men derimod en træningskalender, der hver dag serverer en ny udfordrende squatøvelse, så du juleaften ender med at have betydeligt mere faste baller og lår.

Squatten er genial, for du aktiverer stort set alle musklerne i dine hofter, lår og baller, hvor kroppens største muskelgrupper sidder. Når de aktiveres, øger du produktionen af vævsopbyggende hormoner – dem, der gør dig stærkere og øger din fedtforbrænding. Udfører du dine squats korrekt, gør de tilmed dine knogler og knæ stærkere, og din fleksibilitet og din krops bevægelighed øges.

Så du bliver altså både stærkere og fastere, øger din forbrænding og sænker din risiko for at få knoglebrud – hvor mange andre julekalendere kan mon love dig det?

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Prøv 30 dage gratis


  Newsletter background