Hytteost og avocado i hjertesalatblade

30 minutter
469 kcal

Vi elsker nemme frokostretter, der mætter godt. Den her er simpel og cremet med masser af velsmag. Perfekt til grøntsagsstave.

Hytteost og avocado i hjertesalatblade

HYTTEOST OG AVOCADO I HJERTESALATBLADE – mætter dejligt på grund af de mange fibre og det høje proteinindhold.

© wichmann+bendtsen

Hytteost og avocado i hjertesalatblade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 avocadoer
  • 2 stængler forårsløg
  • 2 spsk. purløg
  • 3 dl hytteost
  • Øko citron, skallen
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 hjertesalat
  • Agurk
  • Små gulerødder
  • Peberfrugt

Sådan gør du

  • Skær avocadoerne i tern og forårsløg i tynde ringe.
  • Snit purløg fint, og bland med avocado, forårsløg og hytteost. Smag til med salt, peber og lidt citronskal.
  • Fordel hjertesalatblade på 2 tallerkner, og anret hytteost blandingen ovenpå.
  • Servér med gnavegrønt.

TIP Du kan variere smagen med alverdens krydderurter.