Sunde opskrifter Aftensmad Grøntsagsl... Grøntsagslasagne med kylling 1¼ time 666 kcal Du får hele 450 gram grøntsager per person med denne formidable opskrift fyldt med vitaminer og kostfibre. Af Gitte Heidi Rasmussen 8. marts 2024 LASAGNE – er en af de mest populære svar på spørgsmålet: “Hvad skal vi have til aftensmad?” © Betina Hastoft Grøntsagslasagne med kylling Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 225 g hakket kyllingekød 1 fed hvidløg ½ løg ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie 200 g brune champignoner ½ ds. hakkede tomater med krydderurter 1 tsk. oregano ½ tsk. basilikum 1 dl grøntsagsbouillon Havsalt Sort peber, friskkværnet ½ stor squash 175 g butternutsquash 175 g knoldselleri 87 g fuldkornslasagneplader 150 g frisk mozzarella Sådan gør du Varm ovnen op til 150 gr. Brun kylling, knust hvidløg og finthakket løg i lidt olie. Skær champignoner i mindre stykker. Kom dem ved, og brun endnu 3-4 min. Tilsæt tomat, krydderier og bouillon, og lad saucen simre 5 min. Smag til med salt og peber. Skær squash i fine skiver på langs og selleri og græskar i tynde runde skiver. Blanchér sellerien 2 min. i letsaltet vand. Læg grøntsagsskiver, lasagneplader og kødsauce lagvis i et ovnfast fad. Fordel osten på toppen. Bag lasagnen i ca. 40 min. Lad hvile 5 min. inden servering. TIP Du kan også bruge kyllingefileter. Anvend i så fald friske pastaplader, der skal tilberedes i kortere tid, så kødet ikke bliver tørt. Læs også: Udnyt hele dit udskårede halloween-græskar KyllingSquashKnoldselleriSvampeTomat