Nemme koldhævede boller med havregryn
På I FORM har vi en kollega, der bager verdens bedste koldhævede boller. Vi har lokket opskriften ud af hende, og ved du hvad? De er både fyldt med sunde sager og nemme at lave!
På I FORM har vi en kollega, der bager verdens bedste koldhævede boller. Vi har lokket opskriften ud af hende, og ved du hvad? De er både fyldt med sunde sager og nemme at lave!
KOLDHÆVEDE BOLLER Start dagen med nybagte boller! Disse er koldthævede, sprøde, fyldt med sunde sager OG lette at lave.
Læs også: Lav din egen surdej
BOLLEDEJEN Læg bare godt med kræfter i, når dejen til de koldhævede boller skal æltes. Og stil den så på køl natten over.
KLAR TIL OVNEN Brug to skeer til at forme de koldhævede boller, da dejen er for klistret til at forme med fingrene.
DE FÆRDIGE BOLLER Bag de koldhævede boller, til de er gyldne og sprøde. De er bedst, når de er helt friske!
På vores site og app får du bl.a.: