Kylling cashew med grønt og fuldkornsnudler

30 minutter
595 kcal

Server din kyllingfilet på en ny og mere interessant måde. Prøv vores opskrift på kylling cashew med grønt og fuldkornsnudler. Den er både nem og hurtig at lave.

Thaibox med kylling, nudler og grøntsager

Lav din egen thaibox på 30 minutter.

© wichmann+bendtsen

Thaibox med kylling cashew

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 skalotteløg
  • 6 skiv. ingefær
  • 1 stængel citrongræs
  • 4 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. karry
  • 2 dl grøntsags­bouillon
  • 2 små kyllinge­brystfileter
  • ½ aubergine
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 2 tsk. østerssauce
  • 2 spsk. soja
  • 4 forårsløg
  • 1½ dl kokosmælk
  • 2 pak-choi eller ½ spidskål
  • 14 cashewnødder
  • 65 g fuldkorns­nudler
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 kviste koriander
  • kviste thai­basilikum

Sådan laver du din egen thaibox med kylling cashew

  • Skær løg, ingefær og citrongræs fint, og steg det blødt i olivenolie i en gryde. Tilsæt karry, og spæd op med bouillon.
  • Skær kyllingekødet i fine skiver. Kom dem i gryden sammen med aubergine i tern, fiskesauce, østerssauce og soja.
  • Skær forårsløg i skiver, og kom dem i retten sammen med kokosmælk. Vend godt, og lad retten simre.
  • Snit kål i brede strimler. Kom dem i retten, og lad denne simre videre, til den har fået ca. 15 min. i alt.
  • Kog nudlerne efter emballagens anvisning, eller kom dem direkte i retten.
  • Rist nødderne på en tør pande, og kom dem i retten.
  • Smag til med fiskesauce og peber, og dryp med friske krydderurter.