Sunde opskrifter Aftensmad Kylling ca... Kylling cashew med grønt og fuldkornsnudler 30 minutter 595 kcal Server din kyllingfilet på en ny og mere interessant måde. Prøv vores opskrift på kylling cashew med grønt og fuldkornsnudler. Den er både nem og hurtig at lave. Af Michelle Kristensen og Anne Larsen 28. juni 2018 Lav din egen thaibox på 30 minutter. © wichmann+bendtsen Thaibox med kylling cashew Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 skalotteløg 6 skiv. ingefær 1 stængel citrongræs 4 tsk. olivenolie 2 tsk. karry 2 dl grøntsagsbouillon 2 små kyllingebrystfileter ½ aubergine 2 spsk. fiskesauce 2 tsk. østerssauce 2 spsk. soja 4 forårsløg 1½ dl kokosmælk 2 pak-choi eller ½ spidskål 14 cashewnødder 65 g fuldkornsnudler Sort peber, friskkværnet 2 kviste koriander kviste thaibasilikum Sådan laver du din egen thaibox med kylling cashew Skær løg, ingefær og citrongræs fint, og steg det blødt i olivenolie i en gryde. Tilsæt karry, og spæd op med bouillon. Skær kyllingekødet i fine skiver. Kom dem i gryden sammen med aubergine i tern, fiskesauce, østerssauce og soja. Skær forårsløg i skiver, og kom dem i retten sammen med kokosmælk. Vend godt, og lad retten simre. Snit kål i brede strimler. Kom dem i retten, og lad denne simre videre, til den har fået ca. 15 min. i alt. Kog nudlerne efter emballagens anvisning, eller kom dem direkte i retten. Rist nødderne på en tør pande, og kom dem i retten. Smag til med fiskesauce og peber, og dryp med friske krydderurter. KarryKylling