Opskrifter til I FORMs Kostplan

Følger du en I FORM Kostplan? Og trænger du til lidt inspiration til dine måltider? Så værsgo! Vi har lavet 35 nemme, superlækre og kalorielette opskrifter til både aftensmad og frokost. Velbekomme!

Kalorielet mexi-bowl opskrift til I FORMs Kostplan

KALORIELETTE OPSKRIFTER | Dine måltider kan sagtens være lækre, selvom du gerne vil spare på kalorierne. Dyk ned i vores opskrifter lavet specielt til I FORMs Kostplan og smag selv!

© wichmann+bendtsen

Når du følger en I FORM Kostplan kan du selv sammensætte dine måltider ud fra listerne i selve kostplanen. Men du kan også vælge at lave en af disse 35 lækre kalorielette opskrifter, som vi har lavet specielt til vores kostplaner. Og ja, du kan selvfølgelig også bruge dem, selvom du ikke er på kur – de er både sunde og superlækre!

1 Frokost-opskrifter


Værsgo – 14 kalorielette frokost-opskrifter, der passer perfekt til I FORMs Kostplaner. De er nemme, sunde og lækre, de indeholder max. 450 kalorier – og så tager de højst 30 minutter at lave.

LÆS OGSÅ: 100+ opskrifter til antiinflammatorisk kost

2 Aftensmads-opskrifter


Disse aftensmads-opskrifter passer perfekt til I FORMs Kostplaner. De er nemme, sunde og lækre, de rummer max. 650 kalorier – og så tager de højst en halv time at lave.