Opskrifter til I FORMs Kostplan

Følger du en I FORM Kostplan? Og trænger du til lidt inspiration til dine måltider? Så værsgo! Vi har lavet 35 nemme, superlækre og kalorielette opskrifter til både aftensmad og frokost. Velbekomme!

Mexi-bowl opskrift til I FORM Kostplan

KALORIELETTE OPSKRIFTER | Dine måltider kan sagtens være lækre, selvom du gerne vil spare på kalorierne. Dyk ned i vores opskrifter lavet specielt til I FORMs Kostplan og smag selv!

© wichmann+bendtsen

Når du følger en I FORM Kostplan kan du selv sammensætte dine måltider ud fra listerne i selve kostplanen. Men du kan også vælge at lave en af disse 35 lækre kalorielette opskrifter, som vi har lavet specielt til vores kostplaner. Og ja, du kan selvfølgelig også bruge dem, selvom du ikke er på kur – de er både sunde og superlækre!

1 Frokost-opskrifter


Værsgo – 14 kalorielette frokost-opskrifter, der passer perfekt til I FORMs Kostplaner. De er nemme, sunde og lækre, de indeholder max. 450 kalorier – og så tager de højst 30 minutter at lave.

2 Aftensmads-opskrifter


Disse aftensmads-opskrifter passer perfekt til I FORMs Kostplaner. De er nemme, sunde og lækre, de rummer max. 650 kalorier – og så tager de højst en halv time at lave.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background