Hindbær-chiagrød med skyr og havregryn

40 minutter
305 kcal

Brug 5 minutter om aftenen på at røre grøden sammen, stil på køl – og vågn op til sund og lækker morgenmad med masser af protein og fibre.

Hindbær-chiagrød med skyr og havregryn

FORKÆL DIG SELV fra morgenstunden med vores skønne hindbær-chiagrød, der både mætter og smager vanvittig godt.

© wichmann+bendtsen

Hindbær-chiagrød med skyr og havregryn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Chiagrød:

  • 1 dl mælk
  • 3 spsk. chiafrø
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. honning
  • 1 dl hindbær
  • 1 dl skyr

Til anretning:

  • 1 dl havregryn
  • 1½ dl skyr
  • 1 dl hindbær

Sådan gør du

  • Hæld mælk, chiafrø, vanilje og honning i en skål, og rør det hele grundigt sammen.
  • Sæt det på køl i en halv times tid (eller natten over), så det kan suge mælken til sig og får en tyk, grødlignende konsistens. Rør gerne rundt i chiagrøden en gang eller to.
  • Når grøden har fået den rette konsistens, så mos hindbærrene godt med en gaffel. Bland hindbærmos og skyr med chiagrøden, og rør det hele godt sammen.
  • Anret lagvis havregryn, skyr og pink chiagrød i to glas, top med friske hindbær, og servér.

TIP Chiagrøden kan nemt anrettes aftenen før, så du har en hurtig og lækker morgenmad på en travl morgen.