Chiagrød med passionsfrugt, kokos, skyr og havregryn

40 minutter
313 kcal

Giv dig selv en eksotisk – og mættende – start på dagen. Prøv vores sunde og lækre chiagrød med passionsfrugt og kokos.

Chiagrød med skyr og gurkemeje

DU KAN NÆSTEN IKKE UNDGÅ at blive i godt humør af at spise denne lækre, farverige morgenmad. Og mæt bliver du helt sikkert osse – det sørger skyr og havregryn for.

© wichmann+bendtsen

Chiagrød med passionsfrugt, kokos, skyr og havregryn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Grød:

  • mælk
  • 1 dl skyr
  • 1 dl havregryn
  • 2 spsk. chiafrø
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. flydende stevia
  • ½ tsk. gurkemeje
  • Et drys sort peber, friskkværnet
  • 1 moden banan

Til anretning:

  • 1 dl skyr
  • 1 dl blåbær
  • ½ dl kiwibær eller almindelig kiwi
  • 1 passionsfrugt
  • Evt. lidt skovsyre

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til grøden, bortset fra bananen, i en skål, og rør det sammen.
  • Sæt blandingen på køl i en halv times tid eller natten over, så den kan suge mælken til sig og få en tyk og grødlignende konsistens. Rør gerne rundt i blandingen en gang eller to, mens den er på køl.
  • Når grøden er klar, blendes den sammen med bananen, til du har en jævn og cremet grød. Du kan evt. også bare mose bananen ud i grøden med en gaffel.
  • Fordel køleskabsgrøden i to skåle, og tilføj skyr, blåbær, kiwibær og passionsfrugt. Anret evt. med lidt skovsyre, og servér straks.