Coleslaw med spidskål

20 minutter
181 kcal

Hvordan laver man coleslaw? Man følger denne opskrift, for så er der garanti for succes. Helt perfekt til fx hot wings eller pulled pork. Lad gerne salaten stå og trække smag i god tid inden måltidet. .

Coleslaw

COLESLAW – Du får masser af A- og C-vitamin med denne skønne sommersalat.

© wichmann+bendtsen

Coleslaw med spidskål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g spidskål
  • 75 g gulerod

Dressing:

  • 1 dl creme fraiche
  • 25 g mayonnaise
  • ½ spsk. æbleeddike
  • 1 tsk. honning
  • ½ knsp. dijonsennep
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Snit kålen fint, og riv gulerødderne.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend i grøntsagerne.

TIP Du kan lave dobbelt portion og opbevare dressingen og grøntsagerne i separate bøtter i køleskabet. Så har du virkelig nem salat til en travl dag.

TIP Begynd med at hælde 2/3 af dressingen over grøntsagerne, så du kan vurdere, hvor snasket du vil have din coleslaw.