Sunde opskrifter Aftensmad Spinattært... Spinattærte med tomat 25 minutter 481 kcal Prøv denne sunde og lækre spinattærte, som kan laves på bare 25 minutter. Af Anne Larsen og Michelle Kristensen 28. juni 2017 Spinattærte med tomat og parmesanost Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 100 g spinat 2 tsk. jomfruolivenolie havsalt 200 g cherrytomater 4 æg 20 g parmesan sort peber 4 skiv. rugbrød Sådan laver du spinattærte med tomat Kom spinaten i en gryde med olivenolie og lidt salt. Varm igennem, til den klasker sammen. Hæld den i en sigte over en skål, og pres det meste af væden fra. Skær tomaterne i halve, og læg dem og spinaten i en lille tærteform. Pisk æggene med en gaffel, og kom parmesan og peber i. Hæld det over spinat og tomater, og bag nu tærten i en 190 grader varm ovn i cirka 12 minutter. Servér ristet rugbrød til. Læs også: Sunde og lækre tærte-opskrifter TomatSpinat