Spinattærte med tomat

25 minutter
481 kcal

Prøv denne sunde og lækre spinattærte, som kan laves på bare 25 minutter.

Spinattærte i fad

Spinattærte med tomat og parmesanost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g spinat
  • 2 tsk. jomfruolivenolie
  • havsalt
  • 200 g cherrytomater
  • 4 æg
  • 20 g parmesan
  • sort peber
  • 4 skiv. rugbrød

Sådan laver du spinattærte med tomat

  • Kom spinaten i en gryde med olivenolie og lidt salt.
  • Varm igennem, til den klasker sammen.
  • Hæld den i en sigte over en skål, og pres det meste af væden fra.
  • Skær tomaterne i halve, og læg dem og spinaten i en lille tærteform.
  • Pisk æggene med en gaffel, og kom parmesan og peber i.
  • Hæld det over spinat og tomater, og bag nu tærten i en 190 grader varm ovn i cirka 12 minutter.
  • Servér ristet rugbrød til.