Stenalderbrød
Styr udenom for mange kulhydrater med denne nemme opskrift på et lækkert stenalderbrød fyldt med sunde kerner.
Styr udenom for mange kulhydrater med denne nemme opskrift på et lækkert stenalderbrød fyldt med sunde kerner.
Stenalderbrød er hurtigt blevet populært som erstatning for rugbrød eller som en sund snack, når den lille sult melder sig og med sine mange lækre kerner og lave kulhydratindhold er det ikke svært at forstå hvorfor.
Her får du en lækker og nem opskrift på stenalderbrød - helt uden mel - som du hurtigt kan bikse sammen og spise med dit favorit-pålæg eller ost på.
LÆS OGSÅ: 11 lette og lækre keto-venlige opskrifter
Du kan sagtens fryse stenalderbrødet.Frys hele stenalderbrødet ned eller skær det eventuelt i skiver og frys dem ned med madpapir imellem. På den måde kan du nemt tø en skive op på brødristeren eller i ovnen, når du skal bruge det.
Stenalderbrødet kan holde sig i 5-7 dage, hvis det bliver opbevaret i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Sætter du det derimod i køleskabet, kan det holde sig lidt længere.