Blomkålspizza
Blomkålspizza Hvad med en blomkålspizza med laks?

Pizza på blomkålsbund

Den lækre bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund.

4. august 2013 af Michelle Kristensen (opskrift)

Blomkålspizza med laks – opskrift

Opskrift til 4 personer

Bund til blomkålspizza

1 blomkålshoved
3 æg
2 fed hvidløg
½ tsk. havsalt
½ tsk. friskkværnet peber
Evt. 1 spsk. fiberHUSK (loppefrøskaller - kan undlades)

Fyld til blomkålspizza

1 pk. Philadelphiaost
1 spsk. frisk og finthakket dild
1 spsk. citronsaft
200 g røget laks
1 spsk. kapers
1 lille rødløg skåret i skiver
2 friske dadler (tag stenen ud)

Sådan laver du blomkålspizza med laks

  • Kør blomkål i foodprocessoren, så det bliver til smulder, og tilsæt de øvrige ingredienser til pizzadejen.
  • Form 8 små runde blomkålspizzaer, og sæt dem på en bageplade. Bag pizzabundene i 30-35 min. ved 175 grader.
  • Smør Philadelphia på blomkålsbundene, skær fyldet ud, fordel det på bundene og server.


LÆS OGSÅ: Sense kur - slank med sund fornuft

Næringsindhold i blomkålspizza, pr. person

Kalorier i blomkålspizza: 274 kcal
Protein i blomkålspizza: 21,5 g
Fedt i blomkålspizza: 15 g
Kulhydrat i blomkålspizza: 14 g
Kostfibre i blomkålspizza: 4,25 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler