Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter

15 minutter
410 kcal

Uhm ... Kalkunspyd i nem og lækker marinade. Kan også laves på grillen.

Marinerede kalkunspyd med kålsalat og peanutbutter dip

SPYDENE – kan også tilberedes på en grill, hvis vejret er til det.

© wichmann+bendtsen

Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g kalkunfilet
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet

Kålsalat:

  • 200 g lilla spidskål
  • 200 g lys spidskål
  • 100 g gulerod
  • Frisk koriander

Peanutbutterdip:

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. vand
  • 1 lime, saften
  • 1 tsk. honning

Sådan gør du

  • Skær kalkun i tern, og bland med krydderier og olie. Fordel på 4 spyd.
  • Steg på en varm pande, til kødet er gennemstegt.
  • Snit kålen fint, og riv guleroden.
  • Bland alle ingredienser til dressingen sammen. Tilpas konsistensen med vand.
  • Vend dressingen i kålblandingen, og top med frisk koriander. Servér til kalkunspydene.

TIP! Du kan med fordel lade kalkunen marinere en dags tid på køl i en lukket plastpose, hvis du har mulighed for det.

TIP! Du kan lægge spydene i vand inden. Så bliver de ikke helt sorte.