Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter

15 minutter
410 kcal

Uhm ... Kalkunspyd i nem og lækker marinade. Kan også laves på grillen.

Marinerede kalkunspyd med kålsalat og peanutbutter dip

SPYDENE – kan også tilberedes på en grill, hvis vejret er til det.

© wichmann+bendtsen

Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g kalkunfilet
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet

Kålsalat:

  • 200 g lilla spidskål
  • 200 g lys spidskål
  • 100 g gulerod
  • Frisk koriander

Peanutbutterdip:

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. vand
  • 1 lime, saften
  • 1 tsk. honning

Sådan gør du

  • Skær kalkun i tern, og bland med krydderier og olie. Fordel på 4 spyd.
  • Steg på en varm pande, til kødet er gennemstegt.
  • Snit kålen fint, og riv guleroden.
  • Bland alle ingredienser til dressingen sammen. Tilpas konsistensen med vand.
  • Vend dressingen i kålblandingen, og top med frisk koriander. Servér til kalkunspydene.

TIP! Du kan med fordel lade kalkunen marinere en dags tid på køl i en lukket plastpose, hvis du har mulighed for det.

TIP! Du kan lægge spydene i vand inden. Så bliver de ikke helt sorte.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background