Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter

15 minutter
410 kcal

Uhm ... Kalkunspyd i nem og lækker marinade. Kan også laves på grillen.

Marinerede kalkunspyd med kålsalat og peanutbutter dip

SPYDENE – kan også tilberedes på en grill, hvis vejret er til det.

© wichmann+bendtsen

Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g kalkunfilet
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet

Kålsalat:

  • 200 g lilla spidskål
  • 200 g lys spidskål
  • 100 g gulerod
  • Frisk koriander

Peanutbutterdip:

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. vand
  • 1 lime, saften
  • 1 tsk. honning

Sådan gør du

  • Skær kalkun i tern, og bland med krydderier og olie. Fordel på 4 spyd.
  • Steg på en varm pande, til kødet er gennemstegt.
  • Snit kålen fint, og riv guleroden.
  • Bland alle ingredienser til dressingen sammen. Tilpas konsistensen med vand.
  • Vend dressingen i kålblandingen, og top med frisk koriander. Servér til kalkunspydene.

TIP! Du kan med fordel lade kalkunen marinere en dags tid på køl i en lukket plastpose, hvis du har mulighed for det.

TIP! Du kan lægge spydene i vand inden. Så bliver de ikke helt sorte.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background