Sunde opskrifter Frokost Marinerede... Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter 15 minutter 410 kcal Uhm ... Kalkunspyd i nem og lækker marinade. Kan også laves på grillen. Af Maria Christensen 6. december 2021 SPYDENE – kan også tilberedes på en grill, hvis vejret er til det. © wichmann+bendtsen Marinerede kalkunspyd med kålsalat og dip af peanutbutter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 250 g kalkunfilet 1 tsk. karry 1 tsk. stødt koriander 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie ½ tsk. havsalt Lidt sort peber, friskkværnet Kålsalat: 200 g lilla spidskål 200 g lys spidskål 100 g gulerod Frisk koriander Peanutbutterdip: 2 spsk. peanutbutter 1 spsk. sojasauce 1 spsk. vand 1 lime, saften 1 tsk. honning Sådan gør du Skær kalkun i tern, og bland med krydderier og olie. Fordel på 4 spyd. Steg på en varm pande, til kødet er gennemstegt. Snit kålen fint, og riv guleroden. Bland alle ingredienser til dressingen sammen. Tilpas konsistensen med vand. Vend dressingen i kålblandingen, og top med frisk koriander. Servér til kalkunspydene. TIP! Du kan med fordel lade kalkunen marinere en dags tid på køl i en lukket plastpose, hvis du har mulighed for det.TIP! Du kan lægge spydene i vand inden. Så bliver de ikke helt sorte. KålSalat