Vend de optøede bønner i olie, salt og peber, og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i 20 min.
Kog perlebyg i henhold til anvisningen på emballagen. Køl ned.
Kom torsken på en bageplade med bagepapir. Dryp med citronsaft, salt og peber. Put i ovnen, når der er 10 min. tilbage af bønnernes tilberedningstid. Skru ned til 160 gr., og bag i 10 min.
Skræl og riv rødbede, og skær æble i tynde både. Vend med fintsnittet purløg og den kogte, afkølede perlebyg.
Bland alle ingredienser til dressingen og dryp over salaten. Servér til den bagte torsk og bønnefritterne.
TIP! Det kan være svært at koge en ganske lille mængde perlebyg, så kog evt. ekstra, så du har til de kommende dages salater.
TIP! Har du ikke rødbede, kan du sagtens bruge en anden rodfrugt, fx gulerod.