Sunde opskrifter Aftensmad Koteletter... Koteletter i fad med pikantost, grøntsager og fuldkornsris 25 minutter 622 kcal Den skønneste familiefavorit, der smager helt fantastisk! Af Maria Christensen 25. november 2021 EN GOD GAMMEL KLASSIKER – og så bare lige nytænket lidt. © wichmann+bendtsen Koteletter i fad med pikantost, grøntsager og fuldkornsris Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 dl ris, gerne brune 1 porre 1 løg 1 rød peberfrugt 2 koteletter, a ca. 100 g 1 spsk. ekstra jomfruolivenolieolie 1 tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet 2 dl mælk 4 spsk. pikantost Salat: 2 håndfuld ærteskud 200 g spidskål 100 g sukkerærter 1 tsk. esktra jomfruolivenolie Havsalt Sort peber, friskkværnet Sådan gør du det Varm ovnen op til 180 gr. Kog ris i henhold til anvisningen på emballagen. Skær porre i tynde ringe og løg og peberfrugt i skiver. Brun koteletterne af på en varm pande i olie. Krydr med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Svits løg, porrer og peberfrugt. Pisk mælk og ost sammen, og vend det i grøntsagerne på panden. Fordel blandingen på koteletterne. Bag i 15 min. Snit grøntsagerne til salaten i passende størrelser, og dryp med lidt olivenolie, salt og peber. Servér koteletter i fad til salat og ris. TIP! Du kan erstatte ærteskud med andet bladgrønt, fx babyspinat eller rucola. Koteletterne kan erstattes af kyllingTip! Du kan sagtens tilføje flere grøntsager til sovsen, hvis du har lyst, fx kvarte champignoner.