Koteletter i fad med pikantost, grøntsager og fuldkornsris

25 minutter
622 kcal

Den skønneste familiefavorit, der smager helt fantastisk!

Koteletter i fad med pikantost, grøntsager og fuldkornsris

EN GOD GAMMEL KLASSIKER – og så bare lige nytænket lidt.

© wichmann+bendtsen

Koteletter i fad med pikantost, grøntsager og fuldkornsris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 dl ris, gerne brune
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 koteletter, a ca. 100 g
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolieolie
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 dl mælk
  • 4 spsk. pikantost

Salat:

  • 2 håndfuld ærteskud
  • 200 g spidskål
  • 100 g sukkerærter
  • 1 tsk. esktra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du det

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Kog ris i henhold til anvisningen på emballagen.
  • Skær porre i tynde ringe og løg og peberfrugt i skiver.
  • Brun koteletterne af på en varm pande i olie. Krydr med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad.
  • Svits løg, porrer og peberfrugt.
  • Pisk mælk og ost sammen, og vend det i grøntsagerne på panden. Fordel blandingen på koteletterne. Bag i 15 min.
  • Snit grøntsagerne til salaten i passende størrelser, og dryp med lidt olivenolie, salt og peber.
  • Servér koteletter i fad til salat og ris.

TIP! Du kan erstatte ærteskud med andet bladgrønt, fx babyspinat eller rucola. Koteletterne kan erstattes af kylling

Tip! Du kan sagtens tilføje flere grøntsager til sovsen, hvis du har lyst, fx kvarte champignoner.


Newsletter background