Nemt og sundt pølsehorn med gnavegrønt og ketchup

30 minutter
383 kcal

Sund og lækker version af de klassiske pølsehorn. Med broccoli i dejen får du en frokost fyldt med grøntsager.

Nemme og sunde pølsehorn

DEN ENESTE ULEMPE VED DISSE PØLSEHORN ER, AT MAN FÅR LYST TIL AT SPISE DEM ALLE PÅ ÉN GANG – Skynd dig evt. at smide dem, du ikke skal bruge nu, i fryseren.

© wichmann+bendtsen

Nemt og sundt pølsehorn med gnavegrønt og ketchup

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 4 stk.

  • 180 g broccoli
  • 2 æg
  • 3 spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • 2 spsk. mandelmel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 pølser, max 10 %
  • 1 dl ketchup
  • 4 stængler bladselleri
  • 2 peberfrugter

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Kør broccoli, æg, skyr, loppefrøskaller, mandelmel, bagepulver, salt og peber i en foodprocessor, til du har en lind masse. Lad hvile i 5 min.
  • Halvér pølserne, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Fugt hænderne, og form dejen rundt om de 4 stykker pølse. Kom dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i 20 min.
  • Servér med ketchup samt stænger af bladselleri og peberfrugt.

TIP! Hvis du gør dine hænder våde, er det lidt lettere at forme pølsehornene. Afkøl på en rist, så bunden ikke bliver blød.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background