Sund broccoli vaffel-sandwich med skinke og ost

15 minutter
410 kcal

Hvem vil ikke gerne have vafler til frokost? Byt brødet ud med broccoli-vafler og få et alternativ til den klassiske sandwich med skinke og ost, der både giver dig flere grøntsager og gør frokosten lidt sjovere.

Broccoli vaffel-sandwich med skinke og ost

VAFLER TIL FROKOST – kan man det? Ja, og det er oven i købet en sund og nem måde at få lidt ekstra grønt.

© wichmann+bendtsen

Sund broccoli vaffel-sandwich med skinke og ost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 æg
  • 200 g broccoli
  • 2 spsk. mandelmel
  • 2 spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Ekstra jomfruolivenolie

Fyld:

  • 4 salatblade
  • 2 skiv. ost
  • 2 skiv. skinke
  • 6 skiv. agurk
  • 8 skiv. rødløg

Gnavegrønt:

  • Cherrytomater
  • Snackpeber

Sådan gør du

  • Blend æg, broccoli, mandelmel, loppefrø, salt og lidt peber sammen til en dej.
  • Varm et vaffeljern op, og pensl overfladen med en anelse olie.
  • Kom ¼ af dejen i vaffeljernet, og giv den ca. 5 min., til den slipper jernet. Fortsæt med resten af dejen, til du har 4 vafler.
  • Anret 2 af vaflerne med salat, ost, skinke, agurk og rødløg. Brug de resterende 2 vafler som låg.
  • Servér med cherrytomater og snackpeber.

TIP! Du kan evt. smøre en smule dijonsennep på vaflerne.

TIP! Vaflerne kan opbevares et par dage på køl og kan også snildt fryses ned.

TIP! Er du til helt sprøde vafler, så lun dem i ovnen (evt. på grillfunktion) ved 200 gr.


Newsletter background