Hjemmelavet skinke-pizza uden mel

30 minutter
606 kcal

Pizza er et sikkert hit hos hele familien og den bliver kun bedre, når den er hjemmelavet og serveres med ekstra lækkerier på siden. Her får du opskriften på I FORMs hjemmelavede skinke-pizza helt uden mel og serveret med en frisk salat.

Skinke pizza og salat

HAR DU IKKE EN AT DELE PIZZAEN MED – så glæd dig over, at der også er mad til i morgen.

© wichmann+bendtsen

Hjemmelavet skinke-pizza uden mel

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g broccoli
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Topping:

  • 5 spsk. tomatpassata (mosede tomater)
  • 40 g frisk mozzarella
  • 4 skiv. skinke
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 dl parmesan

Salat:

  • 4 håndfuld salat
  • 400 g cherrytomater
  • 1 rødløg
  • Frisk basilikum
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 190 gr.
  • Kør broccolien i en foodprocessor. Tilsæt æg, havregryn, loppefrøskaller, salt og peber, og rør sammen til en lind dej.
  • Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Den skal fylde ca. 2/3 af bagepladen. Bag i 18 min.
  • Kom salat i bunden af en skål og tilsæt herefter halverede tomater, rødløg i ringe og lidt frisk basilikum.
  • Fordel tomatpassata og mozzarella på pizzabunden. Bag i yderligere 10 min.
  • Rør olie, eddike, salt og peber sammen til en dressing.
  • Anret skinke, rucola og parmesan i flager på den færdigbagte pizza. Servér med salat og dressing.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza

TIP! Brug endelig ikke mere tomatpassata, end der står i opskriften, for så risikerer du, at bunden bliver for våd. Lad i øvrigt gerne pizzaen køle en anelse, før du putter skinke og rucola på.