Sunde opskrifter Aftensmad Burger-men... Burger-menu med færre kalorier 15 minutter 636 kcal En burger-menu med alt det gode. Bare lidt lettere. Både at lave og forbrænde. Fritterne er skiftet ud med salat, og så har vi kun brugt halvdelen af burgerbollen. Af Maria Christensen 10. november 2021 DENNE BURGER SERVERES MED EN MÆTTENDE SALAT I STEDET FOR FRITTER – Det gør en verden til forskel for kalorieindholdet. © wichmann+bendtsen Burger-menu med færre kalorier Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 220 g hakket oksekød, max 12 % 2 skiv. mager ost 2 burger underboller 2 spsk. mayonnaise 2 spsk. ketchup 4 salatblade 1 stor tomat Syltede rødløg Syltede agurker Salat: 200 g spidskål 100 g rødbede 150 g grønne bønner Brøndkarse Citronsaft Havsalt Sort peber, friskkværmet Sådan gør du Varm olien op på en pande. Form to bøffer og steg, som du ønsker. Placér en skive ost på hver bøf, lige inden bøfferne er, som du vil have dem. Snit spidskål fint, og riv den skrællede rødbede. Vend med optøede bønner og brøndkarse, og dryp med citron, salt og peber. Lun boller på en brødrister, og smør med ketchup og mayo. Anret salat, skiver af tomat og bøfferne på brødet. Top med syltede rødløg og agurker. Servér burgerne med salaten ved siden af. BurgerOksekød