Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

Mangler du en frokostide? Æggesalat er en favorit. Her får du vores opskrift, hvor rugbrødet er skiftet ud med agurkebåde.

Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

HVIS DU HAR BØRN – vil de helt sikkert også elske denne lette og lækre frokostret.

© wichmann+bendtsen

Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 skiv. kalkunbacon
  • 2 æg
  • ½ tsk. karry
  • 3 spsk. mayonnaise
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 agurk
  • Karse
  • 400 g tomater
  • rødløg
  • 150 g spidskål
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  • Steg bacon sprød på en varm pande i lidt olie.
  • Kog æggene i 9 min., og kom straks i koldt vand.
  • Hak de pillede æg i små stykker, og bland med karry, mayo, salt og peber til en æggesalat.
  • Halvér agurken, fjern det midterste våde stykke med en ske, og del hver halve agurk i tre stykker.
  • Fyld æggesalat i agurkebådene, og pynt med karse og sprød bacon.
  • Skær tomater i mundrette stykker, løg i små tern og spidskål i tynde strimler.
  • Anret spidskål, spinatblade, tomat, karse og rødløg på en tallerken sammen med de fyldte agurkebåde.

TIP! Fine tern af forårsløg, porre eller æble er også lækkert i en hjemmelavet æggesalat.