Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

30 minutter
428 kcal

Mangler du en frokost-ide? Æggesalat er en favorit. Her får du vores opskrift. Vi har skiftet rugbrødet ud med agurkebåde, hvilket bringer kalorieindholdet væsentligt ned.

Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

HVIS DU HAR BØRN – vil de helt sikkert også elske denne lette og lækre frokostret.

© wichmann+bendtsen

Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 skiv. kalkunbacon
  • 2 æg
  • ½ tsk. karry
  • 3 spsk. mayonnaise
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 agurk
  • Karse
  • 400 g tomater
  • rødløg
  • 150 g spidskål
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  • Steg bacon sprød på en varm pande i lidt olie.
  • Kog æggene i 9 min., og kom straks i koldt vand.
  • Hak de pillede æg i små stykker, og bland med karry, mayo, salt og peber til en æggesalat.
  • Halvér agurken, fjern det midterste våde stykke med en ske, og del hver halve agurk i tre stykker.
  • Fyld æggesalat i agurkebådene, og pynt med karse og sprød bacon.
  • Skær tomater i mundrette stykker, løg i små tern og spidskål i tynde strimler.
  • Anret spidskål, spinatblade, tomat, karse og rødløg på en tallerken sammen med de fyldte agurkebåde.

TIP! Fine tern af forårsløg, porre eller æble er også lækkert i en hjemmelavet æggesalat.