Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

Mangler du en frokostide? Æggesalat er en favorit. Her får du vores opskrift, hvor rugbrødet er skiftet ud med agurkebåde.

Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

HVIS DU HAR BØRN – vil de helt sikkert også elske denne lette og lækre frokostret.

© wichmann+bendtsen

Agurkebåde med hjemmelavet, sund æggesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 skiv. kalkunbacon
  • 2 æg
  • ½ tsk. karry
  • 3 spsk. mayonnaise
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 agurk
  • Karse
  • 400 g tomater
  • rødløg
  • 150 g spidskål
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  • Steg bacon sprød på en varm pande i lidt olie.
  • Kog æggene i 9 min., og kom straks i koldt vand.
  • Hak de pillede æg i små stykker, og bland med karry, mayo, salt og peber til en æggesalat.
  • Halvér agurken, fjern det midterste våde stykke med en ske, og del hver halve agurk i tre stykker.
  • Fyld æggesalat i agurkebådene, og pynt med karse og sprød bacon.
  • Skær tomater i mundrette stykker, løg i små tern og spidskål i tynde strimler.
  • Anret spidskål, spinatblade, tomat, karse og rødløg på en tallerken sammen med de fyldte agurkebåde.

TIP! Fine tern af forårsløg, porre eller æble er også lækkert i en hjemmelavet æggesalat.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background