Sunde opskrifter Frokost Lækker sal... Lækker salat med tun, æg og oliven 20 minutter 372 kcal Salad Nicoise på den sunde måde Af Maria Christensen 4. december 2021 HVIS DU IKKE ER TIL TUN – kan du bruge kylling i stedet, ligesom oliven kan udskiftes med avocado. © wichmann+bendtsen Lækker salat med tun, æg og oliven Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 3 æg 2 ds. tun i vand 60 g hjertesalat ½ rødløg 300 g tomater 1 grøn peberfrugt 1 håndfuld oliven 1 håndfuld kapers med stilk Havsalt Sort peber, friskkværnet 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 spsk. eddike Sådan gør du Kog æggene i 9 min., og kom straks i koldt vand. Bræk salaten i grove stykker, skær rødløg i skiver, tomater i små både og peberfrugt i strimler. Anret alt det grønne i to skåle med kapers og oliven. Fordel den drænede tun på toppen sammen med æg i kvarte. Drys med salt og peber og dryp med olie og eddike. Find flere opskrifter på lækre salater & poke bowls lige her! TIP! Sørg for at slynge salatbladene helt tørre, så dressingen ikke glider af. FiskSalatÆg