Lækker salat med tun, æg og oliven

20 minutter
372 kcal

Salad Nicoise på den sunde måde

Salat med tun, æg og grøntsager

HVIS DU IKKE ER TIL TUN – kan du bruge kylling i stedet, ligesom oliven kan udskiftes med avocado.

© wichmann+bendtsen

Lækker salat med tun, æg og oliven

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 æg
  • 2 ds. tun i vand
  • 60 g hjertesalat
  • ½ rødløg
  • 300 g tomater
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 håndfuld oliven
  • 1 håndfuld kapers med stilk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. eddike

Sådan gør du

  • Kog æggene i 9 min., og kom straks i koldt vand.
  • Bræk salaten i grove stykker, skær rødløg i skiver, tomater i små både og peberfrugt i strimler.
  • Anret alt det grønne i to skåle med kapers og oliven.
  • Fordel den drænede tun på toppen sammen med æg i kvarte. Drys med salt og peber og dryp med olie og eddike.

Find flere opskrifter på lækre salater & poke bowls lige her!

TIP! Sørg for at slynge salatbladene helt tørre, så dressingen ikke glider af.


Newsletter background