Spinatsalat med røget laks, hytteost og pinjekerner

15 minutter
447 kcal

Bland spinat, røget laks, hytteost og pinjekerner og smag selv, hvorfor denne salat er en af I FORMs favoritter. En genial frokostsalat, både til madkurven, madpakken og hjemmekontoret!

Spinatsalat med røget laks, hytteost og pinjekerner

VI HAR VALGT RØGET LAKS – men salaten vil også være lækker med skaldyr

© wichmann+bendtsen

Spinatsalat med røget laks, hytteost og pinjekerner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 spsk. pinjekerner
  • 4 tomater
  • 60 g babyspinat
  • 100 g varmrøget laks
  • 1½ dl hytteost
  • Karse
  • Flagesalt
  • Sort peber, friskkværnet

Dressing:

  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike

Sådan gør du

  • Rist pinjekerner gyldne på en varm, tør pande, og skær imens tomater i både.
  • Fordel spinatblade og tomat i to skåle. Pluk laks i mindre stykker og fordel på salaten sammen med klatter af hytteost.
  • Drys med pinjekerner, karse, salt og peber.
  • Pisk olie og eddike sammen og dryp på salaten.

TIP! Babyspinat er så fin, at der ikke er grund til at bruge tid på at fjerne stilken.

TIP! Salaten vil også være lækker med skaldyr, fx marinerede tigerrejer eller rejer i lage.