Spinatsalat med røget laks, hytteost og pinjekerner

15 minutter
447 kcal

Bland spinat, røget laks, hytteost og pinjekerner og smag selv, hvorfor denne salat er en af I FORMs favoritter. En genial frokostsalat, både til madkurven, madpakken og hjemmekontoret!

Spinatsalat med røget laks, hytteost og pinjekerner

VI HAR VALGT RØGET LAKS – men salaten vil også være lækker med skaldyr

© wichmann+bendtsen

Spinatsalat med røget laks, hytteost og pinjekerner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 spsk. pinjekerner
  • 4 tomater
  • 60 g babyspinat
  • 100 g varmrøget laks
  • 1½ dl hytteost
  • Karse
  • Flagesalt
  • Sort peber, friskkværnet

Dressing:

  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike

Sådan gør du

  • Rist pinjekerner gyldne på en varm, tør pande, og skær imens tomater i både.
  • Fordel spinatblade og tomat i to skåle. Pluk laks i mindre stykker og fordel på salaten sammen med klatter af hytteost.
  • Drys med pinjekerner, karse, salt og peber.
  • Pisk olie og eddike sammen og dryp på salaten.

TIP! Babyspinat er så fin, at der ikke er grund til at bruge tid på at fjerne stilken.

TIP! Salaten vil også være lækker med skaldyr, fx marinerede tigerrejer eller rejer i lage.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background