Laksefilet i ovn med grøntsagsstænger og hummus

20 minutter
413 kcal

De kloge siger, vi skal have fed fisk et par gange om ugen. Med denne lette lakseanretning er du godt på vej.

Laksefilet i ovn med grøntsagsstænger og hummus

OM SOMMEREN – er det også lækkert at grille laksen med skindsiden nedad.

© wichmann+bendtsen

Laksefilet i ovn med grøntsagsstænger og hummus

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 laksefileter a ca. 100 g
  • ½ citron, saften
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 dl hummus
  • Bladselleri
  • Agurk
  • Gulerod
  • Peberfrugt

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Kom laks på et stykke bagepapir, pres citronsaft over, og drys med salt og peber.
  • Bag i 15 min.
  • Lav imens stænger af grøntsagerne. Servér til laks og hummus.

TIP! Variér gnavegrønt med lækkerier i sæson, fx solmodne tomater om sommeren og rodfrugter om vinteren.