Lækker salat med spidskål, ristede kikærter og avocado

15 minutter
435 kcal

Prøv vores lækre salat med spidskål, ristede kikærter og avocado. Kan laves lynhurtigt!

Salat med spidskål, kikærter og avocado

SNYD IKKE DIG SELV – for den syrlige smag. Lime kan dog let udskiftes med citron, hvis du har det på lager.

© wichmann+bendtsen

Lækker salat med spidskål, ristede kikærter og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 dl kikærter, fra dåse
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. stødt koriander
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 400 g spidskål
  • 1 stor gulerod
  • 1 avocado
  • Frisk koriander
  • Lime, saften

Dressing:

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Steg kikærterne i olie. Krydr med koriander, salt og peber.
  • Pisk olie og dijonsennep sammen i en lille skål. Tilsæt resten af ingredienserne til dressingen, og vend grøntsagerne heri.
  • Fordel de stegte kikærter på salaten. Skær avocado i skiver og læg på toppen sammen med frisk koriander. Dryp med limesaft.

TIP! Drys evt. med flagesalt til allersidst. Det klæder de fleste vegetarretter.