Få energi og ro med morgen-yoga

Morgenen er det optimale tidspunkt for yoga. Sæt et kvarter af og start dagen med disse fem rolige øvelser, der giver dig energi, får dig i balance og holder dig stress-fri hele dagen.

Kvinde dyrker morgen-yoga

KVINDE DYRKER MORGEN-YOGA Fem øvelser er alt der skal til for at holde dig fri for stress hele dagen.

Morgen-yoga

En helt særlig tilstand af ro og indadvendt opmærksomhed hersker i din krop, når du vågner om morgenen. Det skal du udnytte: Lige præcis her har du nemlig det bedst tænkelige udgangspunkt for yoga og meditation. Desværre udnytter de færreste af os denne unikke mulighed for at starte dagen på en energigivende og rolig måde. I stedet gør vi vold på os selv ved at kaste os ud af sengen og skynde os ud af døren med stiv lænd og kort åndedræt.

Morgenyoga behøver ikke at være et 2-timers intensivt program. Det kan sagtens bestå af få øvelser, der føles som et kærligt morgenkram til hele dit nervesystem og holder dig stressfri hele dagen. Du kan dermed møde dagens udfordringer med en mere bevægelig krop, et roligt åndedræt og et balanceret nervesystem.

Generelt er yoga rigtig godt til at strække kroppen ud og forebygge smerter.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background