broccoli

Broccoli

Broccoli smager skønt og kan hjælpe med at redde dig fra kræft.

1. september 2015 af I FORM

Broccoli er nok en af de grønsager, der har størst potentiale, når det gælder om at forebygge kræft. Dels indeholder broccoli temmelig mange af de kræftforebyggende plantestoffer, som kål generelt indeholder, og dels er indholdet af folat ganske imponerende. Folat kan som i blomkål forebygge hjertesygdom og brystkræft. Indholdet af C-vitamin er også tårnhøjt, og der skal ikke mere end ca. 50 gram broccoli til at dække det anbefalede dagsbehov.

Har du prøvet vores broccolisalat med bacon, rødløg og feta? Den er smaddergod!

Sådan smager broccoli bedst

Du kan rive broccoli fint og blande den med et mildt surmælksprodukt rørt med hvidløg. Spis den også gerne i salat med paranødder. De rummer en masse selen, der forstærker broccoliens styrke – i reagensglas med mere end faktor 10!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler