Savoykål, closeup


Savojkål

Er savojkålen endnu ikke flyttet ind i det køkken, er her en god grund til at lave om på det.

10. januar 2011 af I FORM-redaktionen

Savojkål indeholder meget få kalorier, men forholdsvis mange mættende kostfibre, og de to ting i kombination gør kålen til et oplagt valg, hvis du gerne vil holde vægten. Derudover kan savojkål bidrage med masser af C-vitamin og betacaroten, der begge kan styrke dit immunforsvar.

Sådan smager savojkål bedst

Damp bladene let, og brug dem som indpakning til fx fisk, der skal tilberedes i ovnen. De indre blade smager rigtig godt i råkostsalater, hvis du snitter dem fint. De giver masser af kaloriefattig fylde.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: