Gomasalat med edamamebønner og tigerrejer

20 minutter
537 kcal

Få lækre smagsoplevelser på farten med feta, edemamebønner og tigerrejer forenet i en gomasalat.

Gomasalat med edamamebønner og tigerrejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g edamamebønner
  • 200 g sukkerærter
  • 300 g broccoli
  • 75 g babyspinat
  • 40 g feta

Dressing

  • 25 g sesamfrø
  • 1 spsk. soja
  • 1½ spsk. riseddike
  • ½ spsk. sesamolie
  • dl vand
  • 1 knsp. stevia

Rejer

  • 300 g tigerrejer
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. friskhakket chili
  • 1 drys havsalt

Sådan gør du

  • Rist sesamfrøene i 5-10 min. på panden. Kom herefter frøene i en kaffekværn, og kværn dem helt fint. Rør herefter alle ingredienserne til dressingen sammen.
  • Damp broccoli og sukkerærter, og kom grønsager, bønner, feta og dressing i en skål, og bland dem godt sammen, og hæld dressingen over til sidst.
  • Steg rejerne i olien i 1-2 min. sammen med krydderierne, og sæt dem evt. på spyd, eller kom dem ned i salaten.