Gomasalat med edamamebønner og tigerrejer

Få lækre smagsoplevelser på farten med feta, edemamebønner og tigerrejer forenet i en gomasalat.

21. maj 2014 af Michelle Kristensen

Det skal du bruge

Til 2 personer

150 g edamamebønner
200 g sukkerærter
300 g broccoli
75 g babyspinat
40 g feta

Dressing

25 g sesamfrø
1 spsk. soja
1½ spsk. riseddike
½ spsk. sesamolie
¼-½ dl vand
En knivspids stevia

Rejer

300 g tigerrejer
1 tsk. olivenolie
1 fed hvidløg
½ tsk. friskhakket chili
Et drys havsalt

Sådan gør du

  • Rist sesamfrøene i 5-10 min. på panden. Kom herefter frøene i en kaffekværn, og kværn dem helt fint. Rør herefter alle ingredienserne til dressingen sammen.

  • Damp broccoli og sukkerærter, og kom grønsager, bønner, feta og dressing i en skål, og bland dem godt sammen, og hæld dressingen over til sidst.

  • Steg rejerne i olien i 1-2 min. sammen med krydderierne, og sæt dem evt. på spyd, eller kom dem ned i salaten.

Drik: Rødbedekick

2 store rødbeder
1 stort stykke frisk ingefær
½ æble
Pres alle ingredienserne på en juicepresser.

NB! Hvis du gerne vil have retten længere ned i kalorier, kan du undlade dressingen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: