Lynhurtig wok med tigerrejer

15 minutter
327 kcal

Vi giver dig en skøn sund-i-et-snuptag-servering til hverdagens travlheder, fyldt med grøntsager og skaldyr. Sæt i gang!

Lynhurtig wok med tigerrejer, opskrift

WOKRETTER – er geniale på travle dage, for bortset fra snitteri så tager de kun 5 min. at få færdige.

© wichmann+bendtsen

Lynhurtig wok med tigerrejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g tigerrejer
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 300 g spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g babymajs
  • 100 g aspargesbroccoli
  • ½ lime, saften
  • 2 spsk. sojasauce

Sådan gør du

  • Vend rejer med olie, hvidløg, salt og peber.
  • Skær spidskål, peberfrugt og babymajs i grove stykker.
  • Steg rejerne i 2-3 min. i en wok eller en stor pande. De skal være lyserøde.
  • Kom alle grøntsager på nær aspargesbroccoli ved, og steg ca. 4 min.
  • Vend soja og limesaft i wokblandingen, og anret på 2 tallerkner.
  • Steg aspargesbroccolien i få minutter, og arrangér ligeledes på tallerknerne.

TIP! Dryp evt. lidt sesamolie over retten, det giver en god autentisk smag.

TIP! Skal det gå ekstra hurtigt, kan du lave wok af frosne grøntsager.


Newsletter background