Lynhurtig wok med tigerrejer

15 minutter
327 kcal

Vi giver dig en skøn sund-i-et-snuptag-servering fyldt med grøntsager og skaldyr. Perfekt til en travl hverdag.

Lynhurtig wok med tigerrejer, opskrift

WOKRETTER – er geniale på travle dage, for bortset fra snitteri så tager de kun 5 min. at få færdige.

© wichmann+bendtsen

Lynhurtig wok med tigerrejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g tigerrejer
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 300 g spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g babymajs
  • 100 g aspargesbroccoli
  • ½ lime, saften
  • 2 spsk. sojasauce

Sådan gør du

  • Vend rejer med olie, hvidløg, salt og peber.
  • Skær spidskål, peberfrugt og babymajs i grove stykker.
  • Steg rejerne i 2-3 min. i en wok eller en stor pande. De skal være lyserøde.
  • Kom alle grøntsager på nær aspargesbroccoli ved, og steg ca. 4 min.
  • Vend soja og limesaft i wokblandingen, og anret på 2 tallerkner.
  • Steg aspargesbroccolien i få minutter, og arrangér ligeledes på tallerknerne.

TIP! Dryp evt. lidt sesamolie over retten, det giver en god autentisk smag.

TIP! Skal det gå ekstra hurtigt, kan du lave wok af frosne grøntsager.