Farverig broccolisuppe og rødbedechips
En farvesymfoni af en suppe med broccoli, toppet med rødbedechips og grillet kylling.
En farvesymfoni af en suppe med broccoli, toppet med rødbedechips og grillet kylling.
BROCCOLISUPPE Nyd godt af vinterens lækre supper.
Skær rødbederne i meget tynde skiver (evt. på et mandolinjern), og vend dem med olie i en skål.
Fordel dem ud på en bageplade, drys med salt, og bag dem ved 150 grader i 30-45 min., til de er sprøde.
Kom olivenolie, timian, finthakket chili samt salt og peber på kyllingefileterne, og steg dem på en grillpande i 10-15 min.
Skær buketterne af broccolistokken, og kom dem ned i kogende vand med salt i. Vandet skal lige akkurat dække broccolierne. Kog dem i 3-4 min.
Hæld vandet fra (og gem vandet!!)
Blend broccolibuketterne med halvdelen af kogevandet.
Start med at blende ved at trykke på "pulse"- knappen et par gange, så du ikke giver den fuld gas med det samme. På den måde bliver broccolisuppen lettere cremet.