Broccolibrød med æg og mandelmel
Har du svært ved at få spist de anbefalede 600 gram grønt om dagen, så snup lidt brød! I vores brød gemmer der sig nemlig masser af skønne grøntsager, der både giver farve og masser af mættende kostfibre og smag.
Har du svært ved at få spist de anbefalede 600 gram grønt om dagen, så snup lidt brød! I vores brød gemmer der sig nemlig masser af skønne grøntsager, der både giver farve og masser af mættende kostfibre og smag.
Blend broccolihovedet i en blender eller foodprocessor, til det er helt findelt.
Tilsæt herefter de øvrige ingredienser, og rør det sammen til en ensartet masse, enten i hånden eller i foodprocessoren.
Lad dejen stå i 10 minutter, så loppefrøskallerne får tid til at suge væske til sig.
Kom dejen ud på en bageplade med bagepapir, og form med en ske dejen til en firkant på ca. ½ cm's tykkelse.
Bag brødet i 18-20 minutter ved 175 grader varmluft.
Lad det køle af på en rist, og skær det så ud i 6 firkanter.
På vores site og app får du bl.a.: