Hytteostpandekage med broccoli og æble

25 minutter
295,5 kcal

Start din morgen med en knasende, sprød pandekage lavet af hytteost og æg, der holder dig mæt til langt op ad dagen.

Hytteostpandekage med broccoli og æble

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ æble
  • 70 g broccoli
  • 2 æg
  • 2 bægre æggehvide
  • 120 g hytteost, 1,5 %
  • 2 tsk. fiberHUSK
  • 1 tsk. kokosolie til panden
  • ½ tsk. salt

Drys

  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. frisk timian
  • 1 tsk. agavesirup

Tilbehør

  • 100 g friske bær

Sådan gør du

  • Blend æg og hytteost, og rør fiberHUSK og salt deri.
  • Hæld det på en pande med kokosolie, og tryk herefter broccoli og æble ned i æggemassen.
  • Steg pandekagen ved svag varme i 20-25 minutter.
  • Del pande­kagen i to halvdele, og gem den ene.
  • Drys med kanel, timian og sirup, og spis 100 g bær til.
  • (Hvis du halverer opskriften, bliver pandekagen for tynd – derfor er denne opskrift til 2 personer).

Se alle vores opskrifter på lækre sunde pandekager her