Hytteostpandekage med broccoli og æble

Start din morgen med en knasende, sprød pandekage lavet af hytteost og æg, der holder dig mæt til langt op ad dagen.

28. juli 2014 af Michelle Kristensen

2 personer

½ æble
70 g broccoli
2 æg
2 bægre æggehvide
120 g hytteost, 1,5 %
2 tsk. fiberHUSK
1 tsk. kokosolie til panden
½ tsk. salt

Drys
1 tsk. kanel
1 spsk. frisk timian
1 tsk. agavesirup

Tilbehør
100 g friske bær


Sådan gør du

  • Blend æg og hytteost, og rør fiberHUSK og salt deri.
  • Hæld det på en pande med kokosolie, og tryk herefter broccoli og æble ned i æggemassen.
  • Steg pandekagen ved svag varme i 20-25 minutter.
  • Del pande­kagen i to halvdele, og gem den ene.
  • Drys med kanel, timian og sirup, og spis 100 g bær til.
  • (Hvis du halverer opskriften, bliver pandekagen for tynd – derfor er denne opskrift til 2 personer).

Se alle vores opskrifter på lækre sunde pandekager her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler