Hvis du synes din hummus er for tyk og ønsker den mere flydende, kan du komme mælk i - enten komælk, sojamælk eller mandelmælk. © wichmann+bendtsen

Broccoli-hummus

Prøv denne mere klassiske variant af hummus, dog med et sundt tvist af broccoli og squash.

28. oktober 2013 af I FORM-redaktionen

6 portioner

110 g broccolibuketter
120 g squash
110 g kogte kikærter
50 g tahin
1 tsk. spidskommen
1 tsk. havsalt
₁⁄₅ tsk. stødt peber

Sådan gør du

  • Skær broccoli og squash i mindre stykker, og kog dem i 5 min.
  • Lad derefter grønsagerne køle af, inden du blender alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.

Næringsindhold pr. person:

  • Energi: 93 kcal
  • Protein: 4,5 g
  • Kulhydrat: 8,3 g
  • Fedt: 5 g
  • Kostfibre: 0,8 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: