Broccolisalat med sprødstegt bacon

20 minutter
327 kcal

Aftensmaden til de dage, hvor der skal flere grøntsager på bordet. Prøv vores broccolisalat, der giver kødet en skøn birolle, mens grøntsagerne fylder det meste af tallerkenen.

Broccolisalat med sprød bacon

GIV GRØNTSAGERNE HOVEDROLLLEN – og lad kødet få birollen.

© wichmann+bendtsen

Broccolisalat med sprødstegt bacon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 broccoli, lille
  • 1 æble
  • ½ rødløg, lille
  • ½ granatæble
  • 2 spsk. tørrede tranebær
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 3 skiv. bacon

Dressing:

  • 4 spsk. græsk yoghurt, 2 %
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 spsk. citronsaft
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  • Snit broccolien i fine buketter, og æblet i grove tern. Snit rødløget fint, og løsn kernerne fra granatæblet.
  • Steg bacon på panden, til den er sprød. Hak den groft.
  • Bland broccoli, æble, rødløg og granatæblekerner med tørrede tranebær og solsikkekerner i en skål. Vend dressingen i, og drys bacon på toppen.

TIP! Skal det gå stærkt, kan du købe løse granatæblekerner. Find dem i køledisken med andet snittet frugt og grønt.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background