Broccolisalat med sprødstegt bacon

20 minutter
327 kcal

Aftensmaden til de dage, hvor der skal flere grøntsager på bordet. Prøv vores broccolisalat, der giver kødet en skøn birolle, mens grøntsagerne fylder det meste af tallerkenen.

Broccolisalat med sprød bacon

GIV GRØNTSAGERNE HOVEDROLLEN – og lad kødet få birollen.

© wichmann+bendtsen

Broccolisalat med sprødstegt bacon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 broccoli, lille
  • 1 æble
  • ½ rødløg, lille
  • ½ granatæble
  • 2 spsk. tørrede tranebær
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 3 skiv. bacon

Dressing:

  • 4 spsk. græsk yoghurt, 2 %
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 spsk. citronsaft
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  • Snit broccolien i fine buketter, og æblet i grove tern. Snit rødløget fint, og løsn kernerne fra granatæblet.
  • Steg bacon på panden, til den er sprød. Hak den groft.
  • Bland broccoli, æble, rødløg og granatæblekerner med tørrede tranebær og solsikkekerner i en skål. Vend dressingen i, og drys bacon på toppen.

TIP! Skal det gå stærkt, kan du købe løse granatæblekerner. Find dem i køledisken med andet snittet frugt og grønt.