Cremet broccolisuppe med rejer

30 minutter
291 kcal

Her finder du både opskrift og næringsindhold på broccolisuppe med rejer. En nem og hurtig måde at få fisk og en masse grøntsager på - og så smager suppen helt fantastisk. Velbekomme.

Broccolisuppe

Broccolisuppe med spinat, porre og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • ½ broccoli inkl. stok
  • 1 porrer
  • ½ fed hvidløg
  • 1 spsk. parmesan, revet
  • 37 g spinat
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Toppings:

  • 100 g rejer
  • ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ rød chili
  • 1 skiv. groft rugbrød
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • ½ forårsløg

Sådan gør du

  • Hak broccoli, porrer og hvidløg. Kom alle ingredienser til suppen i en gryde, og bring det i kog. Skru ned, og lad suppen simre i ca. 20 min., til broccolien er mør.

  • Steg rejerne i olivenolie på en pande med finthakket chili, salt og peber. Steg dem i et par min., til de er let gyldne.

  • Purér suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber og evt. ekstra hvidløg.

  • Rist rugbrødet, og skær i tern. Anret suppen med yoghurt, rejer, rugbrødstern og fintsnittet forårsløg.