Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserVi har lært, at hvid mad ikke indeholder så mange sunde plantestoffer, da disse ofte sidder i farven, men lad dig ikke narre af hvidkåls navn og kulør. Som du kan smage, er kålen fuld af de sunde bitterstoffer, der kan redde dig fra kræft og hjerte-kar-sygdom. Herudover kan hvidkål bryste sig af at mætte rigtig godt for et ganske lavt kalorieindhold. 150 gram hvdikål er desuden nok til at dække dit dagsbehov for C-vitamin.
En mager stuvning er en fin måde at få hvidkål på. Alternativt kan du pakke kødfars eller fisk ind i blade fra kålen og give pakkerne en tur i ovnen. Den allerbedste anvendelse af hvidkål er dog som råkostsalat. Her bevarer du flest mulige af hvidkålens sunde stoffer.
Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed.
LIGE NU: Få 6 gratis hjemmetrænings-programmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Glæd dig til at komme i topform og booste din forbrænding med verdens bedste øvelser!
Ja tak, jeg vil gerne modtage I FORMs nyhedsbrev med spændende
artikler samt markedsføring om I FORM via e-mail.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere