Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserRosenkål er på grund af den bitre smag lidt af en gyser for mange at sætte tænderne i, men den kraftige duft og smag indikerer, at der er særdeles mange sunde plantestoffer at komme efter. Forskning viser, at rosenkål ligesom rødkål kan hæmme kræftceller i at brede sig, men plantestofferne i rosenkål har også vist sig at kunne bremse betændelsestilstande i led og sener.
Spis rosenkål dampet som tilbehør til kødretter. Du kan også overhælde rosenkål med kogende vand, køle dem af, snitte dem til fine strimler og bruge dem som råkost. Rosenkål er også lækre ovnbagte med parmesan og lidt mager bacon.
Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed.
LIGE NU: Få 6 gratis hjemmetrænings-programmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Glæd dig til at komme i topform og booste din forbrænding med verdens bedste øvelser!
Ja tak, jeg vil gerne modtage I FORMs nyhedsbrev med spændende
artikler samt markedsføring om I FORM via e-mail.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere