Sunde opskrifter Aftensmad Chili sin ... Chili sin carne med chokolade, brune ris og guacamole 40 minutter 577 kcal Knæk koden til et kulinarisk og kødfrit køkken med denne lækre chili sin carne, der er fyldig og fuld af smag. Prøv selv! Af Signe Moesby Leth 12. august 2021 CHILI SIN CARNE – Du kan sagtens nøjes med at putte en slags bønner i. © wichmann+bendtsen Chili sin carne med chokolade, brune ris og guacamole Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 dl brune ris 20 g tortillachips ½ håndfuld frisk koriander ½ chili Lime, saften Chili sin carne: ½ rødløg ¼ squash ½ rød peberfrugt ½ gulerod 1 fed hvidløg ½ rød chili ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 tsk. stødt spidskommen ¾ tsk. oregano ¾ tsk. røget paprika 1 ds. hakkede tomater ½ ds. sorte bønner ½ ds. kidneybønner ½ ds. majs 7½ g mørk chokolade Avocadocreme: ½ avocado 1 spsk. skyr ¼ tsk. hvidløgspulver Havsalt Sort peber, friskkværnet Lidt limesaft Sådan gør du Kog risene i henhold til anvisningen på emballagen. Begynd på chilien. Snit alle grøntsagerne fint, og steg dem i olie i en stor gryde ved medium varme i 10 min. Tilsæt krydderier, og steg et par minutter mere. Tilsæt tomater, bønner og majs, og bring retten i kog. Lad småsimre under låg i 20 min. Mos avocadoen med en gaffel, og rør sammen med de øvrige ingredienser til avocadocremen. Servér den færdige chili sin carne med ris, tortillachips, avocadocreme, grofthakket frisk koriander, finsnittet chili og et dryp limesaft. LÆS OGSÅ: Hvad er forskellen på chili sin carne og chili con carne? Vegetar-opskrifterChili