Syltede rødløg i glas og rødløg på bord

Pift maden op med disse superlækre syltede rødløg. De smager fantastisk i alt fra burger og wraps til salater og sandwiches, 

© iStock

Syltede rødløg - supernemt og lækkert

Syltede rødløg smager fantastisk og er perfekte som tilbehør i både burgeren og salaten. Her får du en supernem og lækker opskrift.

12. april 2018 af Signe Moesby Leth

Syltede rødløg

  • 2 rødløg
  • 1 dl æblecider- eddike
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. havsalt

Sådan laver du syltede rødløg

  • Hak løg, og kom dem i et glas.
  • Bring resten af ingredienserne i kog, og lad dem simre i et par min.
  • Hæld væsken over løgene, og luk til.
  • Lad trække i 6-8 timer.

Du kan sagtens varierede de syltede rødløg ved at tilsætte 1 tsk, korianderfrø, fennikelfrø, hel spidskommen eller stjerneanis.

Hvor længe kan syltede rødløg holde sig?

Syltede rødløg kan sagtens holde sig i køleskabet i et par uger, selvom det smager så godt, at der næppe er meget tilovers. Hvis du vil sikre dig, at de syltede rødløg holder sig, kan du med fordel skylle sylteglasset i først kogende vand og dernæst atamon. Sørg for at løgene er helt dækket af eddikelagen.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler