Syltede rødløg – supernemt og lækkert
Syltede rødløg smager fantastisk og er perfekte som tilbehør i både burgeren og salaten. Her får du to nemme opskrifter – den ene tager kun ganske få minutter.
Syltede rødløg smager fantastisk og er perfekte som tilbehør i både burgeren og salaten. Her får du to nemme opskrifter – den ene tager kun ganske få minutter.
Har du først lavet syltede rødløg til din burger eller sandwich én gang, er du tæt på at blive afhængig. Især når du opdager, hvor nemt det er!
Tjek vores to lækre opskrifter her. Den ene er klar på ganske få minutter!
VIDEO: Se, hvor nemt og hurtigt du kan lave lækre syltede rødløg – brug det i sandwich, burger, salat, på hotdogs og som tilbehør til kød og fisk. © Marie Lyng Wium
Opskriften er supernem, men da rødløgene skal trække på køl i 6-8 timer, er det måske ikke den optimale opskrift, hvis trangen til syltede rødløg kommer over dig her og nu. Men så er det jo heldigt, at vi også kan hjælpe dig med en opskrift på råsyltede rødløg, der kun tager ganske på minutter:
Du kan sagtens variere de syltede rødløg ved at tilsætte forskellige krydderier eller krydderurter. Prøv fx at tilsætte:
Her er det faktisk kun din fantasi, der sætter grænser! Syltede rødløg er oplagte i burgere og på hotdogs, men er også lækre i sandwiches, på salater og som tilbehør til kød og fisk.
Få inspiration til et par lækre og sunde retter her:
Ja, det kan du sagtens. I stedet for honning eller sukker kan du bruge sødemidler som sukrin, stevia eller lignende.
Syltede rødløg spises dog normalt i så små mængder, at det måske ikke er her, at der er størst behov for at spare på sukkeret. Det meste af sukkeret vil desuden være tilbage i væsken, som du jo ikke indtager. Men valget er selvfølgelig dit.
Syltede rødløg kan sagtens holde sig i køleskabet i et par uger, selvom de smager så godt, at der næppe er mange tilovers.
Hvis du vil sikre dig, at de syltede rødløg holder sig, kan du med fordel skylle sylteglasset i først kogende vand og dernæst atamon. Sørg for, at løgene er helt dækket af eddikelagen.