Hjemmelavet og cremet iskaffe

10 minutter
196 kcal

Lav hjemmelavet og cremet iskaffe som en genvej til flere fibre, mere frugt og flere grøntsager, med I FORMs opskrift på flydende magi.

Glas med iskaffe og avocado og dadler

Hjemmelavet og cremet iskaffe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 tsk. pulverkaffe
  • ½ dl kogende vand
  • 6 medjooldadler
  • 2 dl koldt vand
  • ½ moden avocado
  • 3 dl mandeldrik, usødet
  • 10 isterninger

Sådan gør du

  • Rør kaffepulveret ud i kogende vand.
  • Udsten dadlerne, og kom i blenderen sammen med resten af ingredienserne - på nær isterningerne.
  • Blend, til konsistensen er ensartet og god.
  • Hæld kaffen i to glas, og kom isterninger i.

TIP! I stedet for dadler kan du søde med sirup, kondenseret mælk eller en klump vaniljeis.