Sund julekonfekt fra alle os til alle jer

Konfekt hører december måned til, og du kan sagtens nyde konfekt og andre julegodter uden at gå på kompromis med din sunde livsstil.

Kvinde viser bøtte frem med chokotrøfler

CHOKOTRØFLER MED MANDLER Giv trøflerne din “yndlingssmag". Tilsæt fx kaffe, chili eller lakridspulver!

© David Frenkiel

Konfekt med et sundt twist

Julekonfekt er både skønt at spise og sjovt at lave. Derfor har vi samlet et skatkammer af lækre opskrifter på konfekt til julemåneden - både de sunde af slagsen og de lidt mere kalorierige.

Her finder du alt fra den traditionelle julekonfekt med nougat og marcipan til de mere utraditionelle rå pebernødder og chiakugler med kokos til en italiensk konfektklassiker som panforte.

Her finder du I FORMs tips til en sund og stressfri jul

Den hjemmelavede konfekt er ikke bare god til gæster eller en stille hyggestund alene, men egner sig også glimrende som værtindegave til chokoladeelskere.

Selvom vi har forsøgt at give vores konfekt-opskrifter et sundt twist, er nogle af de søde sager lidt mere kalorierige end andre. Men når du laver konfekten selv, sikrer du dig, at det, du putter i munden, er lavet af gode og naturlige råvarer. Og skal man smovse i julemåneden, er det trods alt sjovere at gøre det med kvalitets-konfekt.

Find alle vores konfekt-opskrifter herunder