Sund julekonfekt fra alle os til alle jer

Konfekt hører december måned til, og du kan sagtens nyde konfekt og andre julegodter uden at gå på kompromis med din sunde livsstil.

Julekonfekt, bøtte med choko-trøfler

JULEKONFEKT Find opskrifter på lækker og sund konfekt her på siden. Din jul har aldrig været lettere.

© David Frenkiel

Konfekt med et sundt twist

Julekonfekt er både skønt at spise og sjovt at lave. Derfor har vi samlet et skatkammer af lækre opskrifter på konfekt til julemåneden - både de sunde af slagsen og de lidt mere kalorierige.

Her finder du alt fra den traditionelle julekonfekt med nougat og marcipan til de mere utraditionelle rå pebernødder og chiakugler med kokos til en italiensk konfektklassiker som panforte.

Her finder du I FORMs tips til en sund og stressfri jul

Den hjemmelavede konfekt er ikke bare god til gæster eller en stille hyggestund alene, men egner sig også glimrende som værtindegave til chokoladeelskere.

Selvom vi har forsøgt at give vores konfekt-opskrifter et sundt twist, er nogle af de søde sager lidt mere kalorierige end andre. Men når du laver konfekten selv, sikrer du dig, at det, du putter i munden, er lavet af gode og naturlige råvarer. Og skal man smovse i julemåneden, er det trods alt sjovere at gøre det med kvalitets-konfekt.

Find alle vores konfekt-opskrifter herunder

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background