">
Kvinde viser bøtte frem med chokotrøfler
Giv trøflerne din “yndlingssmag". Tilsæt fx kaffe, chili eller lakridspulver!
© David Frenkiel

Chokotrøfler med mandler

Lækkersulten? Disse chokoladetrøfler smager helt fantastisk og så er der ikke tilsat et eneste gram sukker. Velbekomme!

5. oktober 2016 af Luise Vindahl

Chokoladetrøfler med mandler

15 stk.
15 friske, bløde dadler
2 spsk. koldpresset kokosolie
100 g kokosmel
100 g mandler eller nødder
4 spsk. kakaopulver
1 spsk. vand
1 tsk. kanel


LÆS OGSÅ: Mandler holder hjertet sundt og taljen slank.

Pynt
Valgfrit drys

Sådan laver du chokoladetrøfler med mandler

  • Blend alle ingredienserne i din blender/foodprocessor i et minuts tid, til massen har samlet sig.
    OBS! Er din blender ikke stærk nok, så mos først dadlerne grundigt og tålmodigt med en gaffel, og tilsæt så resten af ingredienserne. 
  • Rør rundt, og stil daddelmassen på køl i 10 minutter.
  • Form derefter 15 små runde trøfler med hænderne. Tril dem i valgfrit drys, fx kakaopulver, finthakkede mandler, kokosmel, lakridspulver eller frysetørrede hindbær.
  • Stil trøflerne på køl i 20 minutter, inden de skal serveres.

Skal du have stillet chokoladelysten yderligere, så tjek også denne lækre chokoladekage ud!

Næringsindhold pr. chokoladetrøffel
Energi: 122 kcal 

Protein: 2,5 g
Fedt: 8,4 g
Kulhydrat: 11,1 g
Kostfibre: 3,4 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler