Chokotrøfler med mandler

30 minutter
122 kcal

Lækkersulten? Disse chokoladetrøfler smager helt fantastisk og så er der ikke tilsat et eneste gram sukker. Velbekomme!

Kvinde viser bøtte frem med chokotrøfler

Giv trøflerne din “yndlingssmag". Tilsæt fx kaffe, chili eller lakridspulver!

© David Frenkiel

Chokoladetrøfler med mandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 2 friske, bløde dadler
  • ¼ spsk. koldpresset kokosolie
  • 13 g kokosmel
  • 13 g mandler eller nødder
  • ½ spsk. kakaopulver
  • ¼ spsk. vand
  • ¼ tsk. kanel
  • Valgfrit drys

Sådan laver du chokoladetrøfler med mandler

  • Blend alle ingredienserne i din blender/foodprocessor i et minuts tid, til massen har samlet sig.

    OBS! Er din blender ikke stærk nok, så mos først dadlerne grundigt og tålmodigt med en gaffel, og tilsæt så resten af ingredienserne.

  • Rør rundt, og stil daddelmassen på køl i 10 minutter.

  • Form derefter 15 små runde trøfler med hænderne. Tril dem i valgfrit drys, fx kakaopulver, finthakkede mandler, kokosmel, lakridspulver eller frysetørrede hindbær.

  • Stil trøflerne på køl i 20 minutter, inden de skal serveres.

Skal du have stillet chokoladelysten yderligere, så tjek også denne lækre chokoladekage ud!