Chokoladetrøfler med avocado

25 minutter
131 kcal

Avocado bidrager med sundt fedt og en lækker, cremet konsistens til de her konfektkugler, som er supernemme og hurtige at lave.

Chokoladetrøfler med avocado

CHOKOLADETRØFLER MED AVOCADO. De små hapsere er både sunde, cremede og uimodståelige.

© wichmann+bendtsen

Chokoladetrøfler med avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Stk.

  • g mørk chokolade, 70 %
  • ¼ avocado
  • ⅓ spsk. akaciehonning
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ⅓ spsk. kakaopulver
  • ¼ knsp. havsalt

Overtræk:

  • 16 g mørk chokolade, 70 %
  • ⅓ spsk. pistacienødder

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen. Kør i en foodprocessor eller minihakker sammen med de øvrige ingredienser, til du har en jævn og cremet masse.
  • Form 12 små trøfler, og overtræk dem med smeltet chokolade.
  • Drys med finthakkede pistacienødder, og opbevar på køl i en lufttæt beholder.

TIPS

  • Prøv også at tilsætte lakridspulver til trøflerne, hvis du vil have en lidt anderledes smagsoplevelse.
  • Kan fryses ned. En sød og sund lille mundfuld. Haps!