Dadelbark

30 minutter
132 kcal

Denne dadelsnack er gået viralt, og det er ikke så underligt, for det er virkelig den nemmeste lille sag at tilberede, og så smager den drøngodt. Mums!

Dadelbark

DADELBARK – Nemt og lækkert, når den søde tand skal tilfredsstilles.

© wichmann+bendtsen

Dadelbark

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Stk.

  • dadler
  • ⅓ spsk. cremet peanutbutter
  • ⅓ spsk. peanuts
  • 8⅓ g mørk chokolade, 70 %
  • ¼ knsp. havsalt

Sådan gør du

  • Skær dadlerne op, fjern stenene, og placér dem på et stykke bagepapir. De skal ligge tæt.
  • Læg et stykke bagepapir mere oven på dadlerne, og brug en kagerulle til at rulle over dem og presse dem til én sammenhængende plade.
  • Fordel 2 spsk. cremet peanutbutter ud over dadlerne, og sæt dem i fryseren, mens du smelter chokoladen.
  • Hak chokoladen, og smelt den i et vandbad. Fordel den smeltede chokolade oven på peanutbutterlaget, og drys herefter med hakkede peanuts og havsalt. Sæt daddelbarken tilbage i fryseren, så den kan sætte sig.
  • Skær ud i trekanter, og opbevar i en lufttæt beholder i fryseren indtil servering.

Tip
Prøv også kombinationerne mandler og mandelsmør eller tahin og sesam som alternativ til peanuts og peanutbutter.