Peanutbutter fudge karameller
Bløde og smovsede karameller –

husk at opbevare dem på køl, for ellers bliver de for bløde.

© wichmann+bendtsen

Peanutbutter fudge-karameller

Skal julen byde på andet end nougat og marcipan, så er det heldigvis nemt at lave sine egne hjemmelavede karameller. Her får du opskriften på lækre, bløde karameller med smag af peanutbutter.

30. oktober 2020 af Signe Moesby Leth

Peanutbutter fudge

40 stk

TIDSFORBRUG

Tilberedningstid: 15 timer

Tid i alt: 75 minutter - Køletid: 1 time

INGREDIENSER

2 dl peanutbutter

1 dl kokossmør

1 spsk. ahornsirup

1 tsk. vaniljepulver

1 tsk. kanel

Sådan laver du peanutbutter fudge

  • Put alle ingredienser i en lille gryde, og smelt under konstant omrøring. 
  • Put bagepapir i en firkantet form på ca. 15 x 25 cm, og hæld karamelblandingen i. Sæt i fryseren en times tid, til konsistensen er fast. 
  • Skær ud i mundrette stykker, og pak dem evt. ind i små stykker bagepapir. 
  • Opbevar karamellerne på køl, til de skal spises.

TIP! Er du tosset med chokoladefrøer og After Eight, så prøv at tilsætte lidt pebemynte til karamellerne. Mums!

Næringsindhold i peanutbutter fudge pr. stk.

Energi: 55 kcal

Protein: 1 g

Fedt: 5 g

Kulhydrat: 1 g

Kostfibre: 0,5 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: