Peanutbutter fudge-karameller

75 minutter
55 kcal

Skal julen byde på andet end nougat og marcipan, så er det heldigvis nemt at lave sine egne hjemmelavede karameller. Her får du opskriften på lækre, bløde karameller med smag af peanutbutter.

Peanutbutter fudge karameller

BLØDE OG SMOVSEDE KARAMELLER – husk at opbevare dem på køl, for ellers bliver de for bløde.

© wichmann+bendtsen

Peanutbutter fudge

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ dl peanutbutter
  • ¼ dl kokossmør
  • ¼ spsk. ahornsirup
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. kanel

Sådan laver du peanutbutter fudge

  • Put alle ingredienser i en lille gryde, og smelt under konstant omrøring.
  • Put bagepapir i en firkantet form på ca. 15 x 25 cm, og hæld karamelblandingen i. Sæt i fryseren en times tid, til konsistensen er fast.
  • Skær ud i mundrette stykker, og pak dem evt. ind i små stykker bagepapir.
  • Opbevar karamellerne på køl, til de skal spises.

TIP! Er du tosset med chokoladefrøer og After Eight, så prøv at tilsætte lidt pebemynte til karamellerne. Mums!


Newsletter background