konfekt, peanutbutterballs
© wichmann+bendtsen

Peanutbutterballs

Når det bedste fra to verdener mødes, kan det ikke andet end at blive en succes. Kombiner peanutbutter og chokolade til disse vilde peanutbutterballs, som du tilmed kan spise med god samvittighed. Velbekomme!

24. november 2016 af Michelle Kristensen

Peanutbutterballs

16 stk.

180 g dadler
75 g peanutbutter
50 g mørk chokolade
1/5 tsk. vaniljepulver

Du kan også lave din peanutbutter selv, find opskriften her. 

Topping
30 g smeltet chokolade
Evt. lidt peanuts

Sådan laver du peanutbutterballs

  • Kør alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, og form her­efter 16 daddelkugler. 
  • Smelt chokolade til toppingen over vandbad.
  • Lav chokoladestriber ved at dyppe en gaffel i chokoladen og bevæge den hurtigt hen over kuglerne. 
  • Drys evt. med lidt grofthakkede peanuts.

Er peanutbutter lige så sundt som jordnødder? Find svaret her. 

Næringsindhold pr. kugle
Energi: 87,4 kcal
Protein: 1,8 g
Fedt: 4,8 g
Kulhydrat: 8,8 g
Kostfibre: 0,4 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler