Panforte

50 minutter
120 kcal

Send smagsløgene i himlen med den skønne italienske julekage panforte, der er fyldt med mandler, dadler, kanel og honning.

Panforte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 17 g mandler/hasselnødder eller blandet
  • 7½ g syltet appelsinskal
  • 7½ g friske dadler
  • 7½ g tørrede usvovlede abrikoser
  • 5 g hvedemel
  • ¼ tsk. stødt kanel
  • ¼ tsk. allehånde
  • 10 g flydende honning
  • 10 g flormelis

Sådan gør du

  • Hak mandler, nødder og frugter fint enten i hånden eller på foodprocessor, og bland med mel, kanel og allehånde.
  • Smelt honning og flormelis i en gryde, til det næsten koger, og hæld det over nøddeblandingen.
  • Beklæd en springform med bagepapir, og hæld dejen i. Glat dejen ud, og stil kagen i ovnen ved 150 grader i 40 min. Tag den ud af ovnen, og lad den afkøle.
  • Drys med lidt flormelis, og skær den ud i små smalle stykker.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background