En himmelsk mundfyld: svesker, marcipan, cognac og chokolade.

Jamaicasvesker i marcipan

Måske nok lidt syndig, men bruger du god marcipan, ren chokolade og fine tørrede frugter, får du en skøn konfekt baseret på sunde naturlige råvarer.

Jamaicasvesker i marcipan

16 stk

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 13 timer - Trækketid: 12 timer

INGREDIENSER

8 svesker

1 dl cognac

175 g marcipan

Flormelis

200 g mørk chokolade

40 g lys chokolade

Sådan gør du

  • Læg først 8 svesker i cognac i mindst 12 timer. Ælt marcipan med en smule flormelis, og rul til en pølse. Skær 16 ens skiver, og tryk dem flade.
  • Del svesker i halve, læg en halv sveske på hver skive, og fold sammen om svesken. Rul dem, så de ligner æg og er lidt smallere i den ene ende.
  • Dyp dem i chokolade, og lad det stivne. Put smeltet lys chokolade i kræmmerhus, og lav striber på oversiden af konfekten. Chokoladen skal herefter stivne helt, før konfekten serveres.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt

næringsindhold pr. person

Energi: 128 kcal

Protein: 1,8 g

Fedt: 5,7 g

Kulhydrat: 14,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: