Jamaicasvesker i marcipan

13 timer
128 kcal

Måske nok lidt syndig, men bruger du god marcipan, ren chokolade og fine tørrede frugter, får du en skøn konfekt baseret på sunde naturlige råvarer.

En himmelsk mundfyld: svesker, marcipan, cognac og chokolade.

Jamaicasvesker i marcipan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 1 svesker
  • ¼ dl cognac
  • 21 g marcipan
  • Flormelis
  • 25 g mørk chokolade
  • 5 g lys chokolade

Sådan gør du

  • Læg først 8 svesker i cognac i mindst 12 timer. Ælt marcipan med en smule flormelis, og rul til en pølse. Skær 16 ens skiver, og tryk dem flade.

  • Del svesker i halve, læg en halv sveske på hver skive, og fold sammen om svesken. Rul dem, så de ligner æg og er lidt smallere i den ene ende.

  • Dyp dem i chokolade, og lad det stivne. Put smeltet lys chokolade i kræmmerhus, og lav striber på oversiden af konfekten. Chokoladen skal herefter stivne helt, før konfekten serveres.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background