En himmelsk mundfyld: svesker, marcipan, cognac og chokolade.

Jamaicasvesker i marcipan

Måske nok lidt syndig, men bruger du god marcipan, ren chokolade og fine tørrede frugter, får du en skøn konfekt baseret på sunde naturlige råvarer.

10. december 2007 af I FORM

Jamicasvesker

8 svesker
1 dl cognac
175 g marcipan
Flormelis
200 g mørk chokolade
40 g lys chokolade


Tilberedning

Læg først 8 svesker i cognac i mindst 12 timer. Ælt marcipan med en smule flormelis, og rul til en pølse. Skær 16 ens skiver, og tryk dem flade.

Del svesker i halve, læg en halv sveske på hver skive, og fold sammen om svesken. Rul dem, så de ligner æg og er lidt smallere i den ene ende.

Dyp dem i chokolade, og lad det stivne. Put smeltet lys chokolade i kræmmerhus, og lav striber på oversiden af konfekten. Chokoladen skal herefter stivne helt, før konfekten serveres.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler