Jamaicasvesker i marcipan

13 timer
128 kcal

Måske nok lidt syndig, men bruger du god marcipan, ren chokolade og fine tørrede frugter, får du en skøn konfekt baseret på sunde naturlige råvarer.

En himmelsk mundfyld: svesker, marcipan, cognac og chokolade.

Jamaicasvesker i marcipan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 1 svesker
  • ¼ dl cognac
  • 21 g marcipan
  • Flormelis
  • 25 g mørk chokolade
  • 5 g lys chokolade

Sådan gør du

  • Læg først 8 svesker i cognac i mindst 12 timer. Ælt marcipan med en smule flormelis, og rul til en pølse. Skær 16 ens skiver, og tryk dem flade.

  • Del svesker i halve, læg en halv sveske på hver skive, og fold sammen om svesken. Rul dem, så de ligner æg og er lidt smallere i den ene ende.

  • Dyp dem i chokolade, og lad det stivne. Put smeltet lys chokolade i kræmmerhus, og lav striber på oversiden af konfekten. Chokoladen skal herefter stivne helt, før konfekten serveres.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt